Különleges esküvői ruhák

Különleges esküvői ruhák

 

Képes válogatás a hazai esküvői szalonok, tervezők kínálatából, fotókkal.

Különleges esküvői ruhák – Csézy ruhái

Csézy Erzsébet , az ország által ismert becenevén Csézy nemcsak a popszakmában, de az esküvői divat területén is igazán otthon van. A különleges esküvői ruhák területén pedig igazán egyedülálló. Miért is? Nos Csézy saját gyökereihez és a matyó nép művészetéhez nyúlt vissza esküvői ruha kollekciójának tervezésekor. Az eredmény klasszikus és egyben modern esküvői ruhák gyűjteménye, amelyeken remekül mutat a fényes hímzéses matyó rózsák sorozata. Íme egy kis benutató a esküvő kiállításon készült képekből:

Az első mindjárt egy nagyon népszerű fazon, elől rövid hátul hosszabb, és természetesen a ragyogóan hímzett motívumok sokaságával kerül be a különleges esküvői ruhák kategóriájába.Különleges esküvői ruhák Csézy ruhái rövid-hosszú

Csézy legtöbb esküvői ruhája finom krém színben pompázik, csak úgy mint a hímzett virágdíszek a ruháin. Annak akinek  pedig a fehér a kedvence olyat is talál a matyó rózsákkal készült szépségek között. És hogy valóban trendiek az alkotások mi sem bizonyítja jobban, mint a következő darab igazán egyedi hátkivágással és persze a matyó rózsás hímzéssel. Különleges esküvői ruha Csézy ruhá hátkivágás

A Csézy kollekció következő darabja a rafinált elegancia megtestesülése az elmaradhatatlan hímzett öv pedig pontosan annyira dobja fel amennyire szükséges.

       Különleges esküvői ruhák Csézy ruhák raffolt

 A képek az Esküvő Kiállításon készültek. További információt a ruhákról és több képet is Csézy saját oldalán találsz.

Különleges esküvői ruhák – a magyaros esküvői ruhák

A magyaros esküvői ruhák is hímzettek, rátétesek, paszománnyal díszítetek, és ezzel bekerülnek a különleges esküvői ruhák közé.  Régi magyar uralkodók, hercegnők stíkusát idézik. A szabott V alakú derékvonal nagyon jellemző. Az Esküvő Kiállítás 2015-ön a Kati Szalon ruhái között láthattunk ebből a stílusból néhányat. És hogy teljes legyen az összhang, ők még a férfiakra is gondoltak,ugyanis a szalonukban a női ruhákhoz illő díszítésű férfi ruhákat is találhatunk.

Különleges esküvői ruha magyaros

Különleges esküvői ruhák  – minden ami szép?

Mitől lesz egy esküvői ruha különleges? Szokatlan dekoltázs, áttetsző, csipkésen rafinált hátmegoldás, sok-sok fodor, tüll, hercegnősen óriási szoknya vagy éppen az ellenkezője, szexisen sokat mutató, sejtető? Ez igazán ízlés dolga, de íme néhány ruha, amelyek mindenképpen a különleges esküvői ruhák tetszetős csoportjába tartoznak a legtöbb szemlélő számára.

Az első mindjárt egy csupa csipke esküvői ruha, az Ásó-Kapa-Nagyharang Esküvői Szalon kínálatából.

Különleges esküvői ruhák Ásó-Kapa-Nagyharang ruha

És még mindig térjünk vissza a Kati Szalonhoz, akik nemcsak magyaros esküvői ruhákban, hanem a különleges szabásvonalú ruhák területén is tudnak mit ajánlani:

Igazán alakotkiemelő a szabása ennek a rátéttel, fodorral, flitterekkel díszített esküvői ruhának, pont a kellő helyen és formában ráncolt. Vajon eléggé különleges?

IMG_9654

A kiállításon az Almássy Éva szalon is jelen volt, ők is gondoltak a férfiakra is és mindjárt öltönyt is hoztak magukkal. Megmutatjuk az itt készült menyasszonyi ruha képeket külön-külön és férfi öltöny párjukkal együtt is. Az első ruha szoknyarésze szerintem igazán nem mindennapi. De az esküvői ruha nem is mindennapra készül. Jöjjön a kép:

Különleges esküvői ruhák Almássy Szalon

És jöjjön akkor most férfi öltöny párjával együtt :

Különleges esküvői ruhák Almássy Szalon öltöny

És még egy az Almássy Éva szalontól, annak aki a hercegnős, uszályos megoldást képzelte el a nagy napra.

Különleges esküvői ruhák Almássy Szalon hercegnős ruha

És utoljára egy igazán különlegesen fodros-bodros esküvői ruha kép a Bonjour Szalon élő bemutatójáról, az Esküvő Kiállítás 2015-ön:

Különleges esküvői ruhák fodros

A Bonjour Esküvői Szalon ruháiról sok jó kép készült,  és szinte mindegyikük különleges. Nem beszélve arról, hogy az élő modelleken bemutatott ruhákat sokkal könnyebb magadra képzelni, karaktert adni hozzájuk. Szóval sok érdekes, szép ruhafotó jön még, különleges hátkivágásokkal, fodrokkal vagy éppen egyszerűségében mutatósan. Folytatás következik hamarosan. Ha rögtön szeretnél tudni róla amint megjelenik lájkold a facebook oldalt , ha pedig a cikk is tetszett, akkor oldalt kattints a like-ra.

A kiemelt kép Nagy Ágota szépséges esküvői kollekciójáról készült.

Különleges esküvői ruhák Nagy Ágota kollekció

Szólj hozzá te is!