Leánybúcsú ötletek nektek

Leánybúcsú ötletek nektek

Leánybúcsú ötletek Nektek

 

Leánybúcsú ötletek– Hová szervezd?

Barátok vagytok már réges rég óta, talán már az óvodát is együtt kezdtétek. De ha mégsem, az akkor is biztos, ha a szükség úgy hozta ott voltatok egymásnak. És most a barátnődnek hivatalosan is másik legjobb barátja lesz. Hogyan is ünnepeljétek a búcsúzást, ami persze korántsem végleges és talán egyáltalán nem búcsú. De azért valami meg fog változni. Szóval hogyan, hová szervezzétek a leánybúcsút? Mindenképpen tegyétek emlékezetessé ezt a csak mi lányok alkalmat. Mégpedig olyan módon ami nektek sokat jelent. Hogy ez mi azt csak ti tudjátok. De ha ettől függetlenül jól jön néhány leánybúcsú ötlet, olvass tovább!

Azonkívül hogy a kedvenc buli helyetekre szervezed az alkalmat és felemlegetitek a régi szép időket,  vannak más lehetőségek is. Gondolhatsz akár csak a paintball partikra amely igazán vidám és akciódús módja a leánybúcsúztatásnak. Főleg ha a fiúkat hívjátok ki ellenfélnek.

Leánybúcsú ötletek paintball

A sütős-főzős  leánybúcsú ötletek közül a legegyszerűbb, ha egy főzőiskolát választottok. Ha már ifiasszony lesz a barátnőd tanuljon meg főzni! Vicces, vidám  szórakozás ha valamelyik főzőiskola programjából választasz. A hangulat rajtatok múlik, de a szervezők is sokat segítenek. Az egyik ilyen főzőiskola Budapesten a Chefparade névre hallgat, nekik kifejezetten leánybúcsú menüpontjuk is van http://www.chefparade.hu/egyutt-a-baratokkal/leanybucsu

Ha a pénzügyi keret nem akadály gondolkodhattok akár néhány napos külföldi kiruccanásban is. London, Párizs vagy gyakorlatilag bármelyik európai nagy város a lánybandával garantált szórakozás.

Leánybúcsú ötletek külföld

Az akciódúsabb leánybúcsú ötletek közé sorolható a hőlégballon utazás és a bunji jumping is. Persze csak ha bátor vagy.

Leánybúcsú ötletek – a parti lelke a játék

A fentiek túl költségesek, vagy egyszerűen nem a te stílusod? Hagyományos otthon bulizás, majd a kedvenc helyen esetleg moziban folytatáshoz sem árt a bemelegítés.

Íme néhány játékos ötlet amit használhatsz:

  • Az ifjú házasok játék: a parti előtt kérdezd ki a vőlegényt. Tegyél fel kérdéseket magukról, a kapcsolatukról. Mint például hogyan történt az első csók, mi a legidegesítőbb szokása a menyasszonynak, kedvenc mozi film, színész és hasonlókat. Ha módodban áll, vedd fel a válaszokat.Majd a leánybúcsún tedd fel ugyanazokat a kérdéseket a menyasszonynak is. Itt izgalmas lehet az elhangzott válaszok után visszajátszani a vőlegény felvételét.

  • Ugyanennek a leánybúcsú ötletnek egy tovább fejlesztett változata ha arról kérdezed a menyasszonyt/vőlegényt, hogy hogyan találkoztak, illetve melyek a főbb állomásai kapcsolatuknak: mint például mikor vakációztak együtt először, mikor mutatták be egymást a szüleiknek, mi fogtak meg először a másikban stb. Írd le a válaszokat, lehetőleg olyan formában hogy azt akár a vőlegény akár a menyasszony is mondhatta volna. Nyomtasd ki és vágd fel a papírt celikre, amelyeken egy-egy válasz van. A vendégek feladata kitalálni melyiket ki mondta, a menyasszony vagy a vőlegény. Aki a legtöbbet eltalálja kap valamilyen apró nyereményt. A Ki mondta játék természetesen felelevenítheti a menyasszony vagy vőlegény aranyköpéseit, vagy nem igazán lányos/férfias elszólásait, mondásait is.

  • Két igaz meg egy hamis :Ez a játék arról szól mennyite ismerik a menyasszonyt és egymást barátnőid. A feladat hogy minden vendég mondjon három élményt, eseményt amit a menyasszonnyal élt át. A háromból egy legyen kitalált. Természetesen a feladat kitalálni melyik a hamis állítás.

  • Az előző leánybúcsú ötlet B változata a Ki ez? játék. A vendégek egy-egy a menyasszonyhoz kapcoslódó személyes emléküket írják le egy papírra. Beteszitek egy kalapba és a menyasszony kihúz egyet és ki kell találnia ki írta.Ha nem sikerül, akkor a vendég egy  ajándékot kap.

  • Szintén kedves és bensőséges a  leánybúcsú ötletek között, ha a menyasszony és vőlegény kiskori képeit kiállítod. Önmagában lehet vicces, de a vendégek kaphatnak feladatot is: találják ki hogy hány éves az illető a képen.

  • Kicsit mozgalmasabb szellemi tevékenységet nem igénylő játék az add tovább a vödröt játék. Kapcsold be zenét, szerezz egy vödröt, amit egymásnak adogattok. Aztán váratlanul állítsd meg a zenét. Akinél a vödör kiesik vagy zálogot ad, amit később visszanyerhet. Persze bármit tovább lehet adni, nemcsak vödröt.

    A fenti gondolatokat kombinálhatod, átalakíthatod kedved szerint. A vödrös játékot kiegészítheted kérdésekkel, ahogy neked tetszik.

  • A retikül játék:Nagyon egyszerű de feldobja a hangulatot. Készíts egy listát azokról a dolgokról amik egy retikülben általában találhatók. Az legáltalálnosabbtól kezdve az egyre ritkábbakig, Például: rúzs, zsebkendő, …. régi mozi jegy, extra bugyi stb. A házigazda megnevez egyet a listán lévő tárgyak közül, és felovassa. Az nyer, aki ezeket minél hanarabb elő tudja rángatni a táskájából. És még egy kis segítség a listához, de persze ezt is alakítsátok  magatokra: fésű, hitelkártya, blokk, gyufa, napszemüveg, hajcsat, toll, mobil…

Ha viszont  kicsit visszafogottabbra vennéd a hangulatot, és a bensőséges beszélgetés és finom étel lenne a fontos, szervezz egy délutáni teapartit a lányoknak minden finomsággal és megfelelő dekorációval. És ha kedved van hívd meg a leendő örömanyát is.

Leánybúcsú ötletek tea parti

És ha még mindig nem találtál olyat ami tetszik az itt felsorolt leánybúcsú ötletek között, gondold végig a közös manikür, pedikür, smink és spa elfoglaltságokat. Ezek persze lehetnek az első lépések, majd ezt követheti a parti. Készítethettek extrém sminket magatoknak és tesztelhetitek a kedvenc szórakozóhelyeteken.

 

Jó mulatást!

 

Szólj hozzá te is!