Romantikus program pároknak – esküvői ráhangolódás

Romantikus program pároknak – esküvői ráhangolódás

Kár lenne titkolni. Az esküvő megszervezése nem kevés bonyodalommal, stresszel és problémával (is) járhat. Persze megvan a maga szépsége is a dolognak, viszont a párokra ilyenkor nagy nyomás nehezedik. Menyasszonyi ruha, esküvői meghívó kiválasztása, fotós, zenekar egyeztetése és még sorolhatnánk. Ez az időszak tulajdonképpen a házasulandó pár első nagy megpróbáltatása, mellyel a közös életükre készülnek. A nagy nyomás alól érdemes azért néha kitekinteni, ellazulni és valamit kettesben csinálni az esküvő előtt. Erre hoztunk most egy szuper ötletet. Romantikus program pároknak, avagy ráhangolódás az esküvőre.

Közös program, közös hobbi, közös rajzolás

A közös rajzolás az egyik legjobb romantikus program pároknak, amit csak ki lehet találni. Egyáltalán nem szokványos és nem elcsépelt randihelyszín részt venni egy rajztanfolyamon közösen. Éppen ezért jó. Ha mindketten szerettek rajzolni azért, ha csak egyikőtök, akkor azért… Ha tudtok rajzolni azért, ha nem tudtok, de szeretnétek, akkor azért… A fő, hogy jól érezzétek magatokat és kikapcsolódjatok az esküvő előtt.

Ebből a közös programból pedig akár egy közös hobbi is válhat, ami az esküvő utáni életetek során is jól jöhet. Köztudott ugyanis, hogy a közös hobbi segít abban, hogy szorosabb legyen a kötelék köztetek.

Romantikus program pároknak – hová menjetek rajzolni?

A legjobb, ha olyan helyre mentek közösen rajzolni, ahol fejlődhet nemcsak a rajztudásotok, de ti magatok is. Erre pedig a legjobb alkalom egy jobb agyféltekés rajztanfolyam. Nézzük, hogy mire is jó egy ilyen tanfolyam!

Rajzolt menyasszony

Mi fán terem a jobb agyféltekés rajzolás?

A jobb agyféltekés rajzolás tulajdonképpen egy rajzolási technika, mely különféle, nagyon egyszerű rajzos gyakorlatokra épül. Ezeket mindenki el tudja sajátítani. Még az is, akinek eddig a pálcikaember is kihívást jelentett. Tehát akkor is elmehetsz egy ilyen tanfolyamra, ha a pont pont vesszőcske a legnagyobb teljesítményed. A jobb agyféltekés rajzolás módszerének segítségével felszínre kerül a kreativitásod, és előtérbe kerül a benned rejlő művész.

A két agyféltekénk eltérő dolgokért tartoznak felelősséggel. Agyunk jobb félteke felelős a kreativitásért, ott lakozik a képzelőerő, a színek, a térlátás, a zene, és a jobb agyféltekénkkel tudunk „szeretni”, ő felelős ugyanis a z érzelmeinkért. A bal agyfélteke ezzel szemben a racionális része az agyunknak. Ő felel azért, hogy tudjunk logikusan gondolkodni, tudjunk reálisak maradni. A jobb agyféltekés rajzolás lényege a bal agyfélteke visszafogása, ezáltal a jobb agyféltekénk előtérbe kerülése.

Miben fejlődtök közösen a rajztanfolyamon?

A jobb agyféltekés rajzolás segítségével elsősorban persze a rajztechnikád fog fejlődni. Emellett azonban több pozitív hatása is lesz az életedre és a közös életetekre. Mivel rájössz, hogy te is képes vagy igazi szépségeket alkotni saját kezeddel, így az önbizalmad is erősödik.

A rajzolás során a jobb agyféltekédet dolgoztatod meg, ami a kreativitásért felel:

  • – fejlődik tehát a kreativitásod;
  • – javul a koncentrációd;
  • kikapcsolódsz.

És ami még jobb, hogy ezt a jobb agyféltekés rajztanfolyam után bármikor meg tudod majd csinálni. Olyan technikát tanulsz meg a tanfolyam során, mellyel később akár otthon is a „nyugalom” szigetén érezheted magad rajzolás közben. Ami jól fog jönni a nehezebb percekben.

Szólj hozzá te is!