Esküvő kiállítás 2015

Esküvő kiállítás 2015

A budapesti Papp László Sportarénában tartott rendezvény az idén is sok nézelődőt vonzott és természetesen a kiállítók tábora is népes volt. Mik voltak az újdonságok az esküvő kiállítás 2015-ben rendezett alkalmán? Legutóbb 2 éve látogattunk el az eseményre, ahhoz képest sok minden eltért és sok minden ugyanaz maradt. De lássuk a részleteket!

Esküvő kiállítás 2015 – az esküvői ruha

Minden menyasszony számára az esküvő létfontosságú alapeleme az esküvői ruha. Az esküvő kiállítás idei rendezvényén is számos jól ismert szalon képviseltette magát. De erősödött az egyedi menyasszonyi ruhát készítők tábora, sőt még csodás menyasszonyi ruhaanyagok között is lehetett válogatni, akinek éppen arra volt szüksége.  Aki idén vagy a közeljövőben esküvőzik annak mindenképpen érdemes volt eljönnie még ruhaválasztás előtt. Lemaradtál róla? Sebaj itt egy kis ízelítő mit is lehetett látni a teljesség igénye nélkül. Beszéljenek a képek.

Jelen volt például a Chrisalys szalon, akik a DreamON esküvői ruhákat forgalmazzák. Exkluzív kínálatuk évente frissül és Budapesten is van szalonjuk, de persze online is érdemes betekinteni hozzájuk.  Ők rendszeres résztvevői a kiállításnak. Esküvő kiállítás 2015 Chrisalys szalon

Nagy Ágota kollekcióját is megtekinthették a menyasszonyok és a nézelődők az esküvő kiállítás 2015-ön.A hátsó sarokban látható piros ruha rendkívül mutatós volt a valóságban is. Nemcsak esküvőre de más alkalomra is remek választás lehet.

Esküvő kiállítás 2015 Nagy Ágota kollekció

A menyasszonyi ruhát keresők választását próbálták megkönnyíteni azok a kiállítók akik modelljei a bemutatandó ruhákban sétáltak a látogatók között. Így bukkantunk erre szép fekete csipkével díszített esküvői ruhára is.

Esküvő kiállítás 2015 Esküvői ruha fekete csipke övvel

A férfiaknak és kicsiknek is jutott a kínálatból. Öltönyökből bőséges választékot biztosított a Clemont férfidivat kiállítása.

Esküvő kiállítás 2015 férfi divat

Esküvő kiállítás 2015- az esküvői dekoráció

Nem csak ruhákból állt a kiállítás.  Számos remek és ízléses dekorációt is láthattunk mind a dekorációval foglalkozó cégektől illetve az esküvői helyszíneket bemutatóktól is.  Íme egy finom lila összeállítás a Sátorrent kiállítási standjáról, akik elsősorban rendezvényekhez biztosítanak sátrakat illetve dekorációt.

Esküvő kiállítás 2015 Sátorrent dekor

Az Orsi dekor kiegészítők, meghívók kész tárházát vonultatta fel. Úgy tűnt mindenben otthon vannak. Legyen az vintage esküvő, meghívó vagy akár köszönő ajándék. Ez a kép is a rózsaszín esküvő feliratú táblával az ő standjukon készült.

Esküvő kiállítás 2015 esküvő tábla

 

Esküvő kiállítás 2015- járművek kicsinek és nagynak

Limuzinokból, meseautókból sem volt hiány. A házasulandók gyakorlatilag olyan járművet bérelhetnek az esküvőjükre, amilyet csak szeretnének ha a Renteasy szolgáltatását választják. Nekünk is akadt egy kedvencünk, bár nem szerepel a bérelhető járművek között egyelőre. Íme:

Esküvő kiállítás 2015 kisautó

Mint azt írtuk, a pici autót ugyan még nem, de vitorlást, hummert, partibuszt, azaz szinte mindent bérelhetnek, azok akik meg akarják adni a módját az esküvőnek. Illetve azok is akik önmagukat akarják kifejezni ilyen módon. Íme egy másik kicsi kocsi,de most már felnőttek számára a Decorenttől:

Esküvő kiállítás 2015 bérelhető autó

Esküvő kiállítás 2015- Divatbemutató Bonjour esküvői ruhaszalon.

Az esküvő kiállítás 2015 legnagyobb érdeklődéssel figyelt eseménye a Bonjour esküvői és alkalmi ruhaszalon bemutatója volt. Szépek voltak a lányok, csinosak a ruhák. Láthattunk csodaszép menyasszonyi ruhákat és koktél ruhákat is.

Esküvő kiállítás 2015 Bonjour szalon koktél ruha

Szintén élő divatbemutatóval készült Tarjáni Andrea divattervező, aki maga is megjelent elegáns alkalmi és esküvői ruhái mellett a színpadon:

 

Esküvő kiállítás 2015 Tarjáni Andrea

 

Ezt a rövid kis bemutatót az 2015-ös esküvő kiállításról csak ízelítőnek szántuk. Ha nem tudtál ott lenni, de szeretnél még több képet látni a bemutatókról, dekorációkról, esküvői ruhákról, információkat helyszínekről, trendekről lájkold facebook oldalunkat és várd a folytatást. Addig is ha nosztalgiázni van kedved nézd meg az Esküvő Kiállítás 2013-ról készült bejegyzésünket is.

Esküvő kiállítás 2015 Bonjour szalon rövid  ruha

 

Szólj hozzá te is!