Koszorúslány ruha divat 2015

Koszorúslány ruha divat 2015

Koszorúslány ruha divat? Természetesen nemcsak a menyasszonyi ruha divat követi az aktuális trendeket, de a koszorúslány ruhák is.  Kiemelheted koszorúslányaidat a tömegből, ha olyan ruhát választasz nekik, amit nem minden második esküvő alkalmával láthatunk viszont. Te is koszorúslány vagy? Olvasd el az aktuális trendet és tekintsd meg a képeket külföldről ( pinterest) illetve a budapesti esküvő kiállításról.

Koszorúslány ruha trend 2015

Lássuk,hogy mi az amitől az idei szezon koszorúslánya divatos lesz:

  • A lábszárközépig vagy éppen térd alattig érő, kicsit 50-es évek stílusát idéző ruhahossz is biztosan egyedivé teszi majd koszorúslányaid ruháját. Romantikus, retro. Képért kattints ide.
  • a japán ujjak ( a vállat csak éppen hogy csak takaró ujjak, inkább szélesebb vállpánthoz hasonlít) is különlegessé tudják varázsolni a koszorúslány ruhát. A képet itt találod.
  • A pamut csipke is megjelenik a 2015-ös koszorúslány ruha divatban. Bár lehet hogy hasonló a menyasszonyok csipkés ruhakölteményeihez, azonban sokkal frissebb, könnyedebb választás azoknál. Érdemes pasztell színekben választani, és hosszan viselni, így sokkal elegánsabb mint a rövid. A szép külföldi képet itt láthatod.
  • Az áttetsző anyagok rétegzésével légies hatást érhetünk el koszorúslány ruha körökben is. Szép pasztell színekben a leghatásosabb ez a változat is. Az illusztráció itt található, bár a lenti Bonjour Szalon képek között is akad ide való.
  • A hangsúlyos hátkivágás már egy ideje jelen van a menyasszonyi ruha divatot meghatározó elemek között. Az idei évben már a koszorúslány ruhák is merészebbé válltak ebben a tekintetben. Kattints ide.
  • A ruhaövek eddig is díszítettek menyasszony és koszorúslány derekat egyarát. Talán most egy kicsit nagyobb hangsúlyt kapnak. Lehet játszani a kiugró színekkel illetve a csillogó-villogó strasszos gyönyörűségekkel. A lenti hazai képeken is vannak ilyenek, a külföldi példa itt található.
  • Szintén újdonságnak számít a koszorúslány ruha divat terén az alakotkiemelő hableány fazonú, fent szűk, térdtől pedig bővülő fazon. Ezidáig itt is a visszafogottabb, egyenes szabásvonal volt igazán illő egy koszorúslány számára, a feltűnőt és szexit a menyasszony részére illet fenntartani. Hogyan is néz ez ki? Katt a linkre.
  • Spagetti pántok. Ez újdonság lenne? Igenis az, hiszen ha megpróbálja valaki felidézni a főleg amerikai filmeken látott esküvőket, illetve az ott látott koszorúslány ruhákat a spagetti pánt nem igazán villan be. Most pedig ez is itt van és kellemesen társul szexi dekoltázsokhoz. Szépek itt láthatod őket.
  • Új vagy éppen szokatlan a szürke korántsem ötven de mindenképpen fémes, fényes árnyalata mint koszorúslány ruha szín. Íme a szürkék.
  • Szintén új a színpalettán legalábbis koszorúslányok számára,a fehér vagy krém szín. A fent említett trendvonalak mind abba az irányba mutatnak hogy a koszorúslányok is igazán előtérbe kerülhetnek, és kerülnek is az esküvő alkalmával. Talán a fehér/bézs túlzás lenne? Mindenesetre csinos. Pinterest.

 

Koszorúslány ruha – Mit láttunk itthon?

Koszorúslány ruha témában (is) kicsit lassabban jelennek meg nálunk a külföldi trendek. A lenti képek a budapesti Esküvő Kiállításon készültek még 2015 januárban, a Bonjour Szalon bemutatóján. Náluk idén januárban a málna piros vagy inkább pink koszorúslány ruha volt a trendi.

De láthattunk fodrokat, tüllrétegeket, de még főleg a szoknyarészen teljes hosszúságban,

pink koszorúslány ruha

és rövid változatban is:

pink koszorúslány ruha Bonjour Szalon

 

Legvégül egy kép a menyasszonnyal is. A menyasszonyi ruha öve a koszorúslányok ruhájának színét viseli.

pink koszorúslány ruhák és menyasszony

Kíváncsi vagy  esküvői ruhákra is a kiállításról, azokat itt találod.

Szólj hozzá te is!