Esküvő kiállítás 2013

Esküvő kiállítás 2013

Január a szezonnyitó hónap az esküvői előkészületekben minden valamire való menyasszony valamint a kiállításszervezők számára is. Annak aki az idén, de legalábbis tavasz/nyárra esküvőt tervez mindenképpen hasznos volt ellátogatnia. Sőt annak is, akinek ugyan esze ágában sincs a közeljövőben férjhez menni ( mert mondjuk már régen férjnél van), de érdeklik az újdonságok, a dekoráció vagy a partiszervezés.

Változatos témájú, igényesen berendezett bemutató sátrak várták a látogatókat. Nyereményekre és jelentős kedvezményekre számíthattak az ifjú párok, lett légyen az menyasszonyi ruha, nászutazás, esküvői helyszín vagy éppen esküvői torta amit kerestek.

A kiállítási étlapon minden szerepelt ami a legkörmönfontabb esküvőhöz szükségeltetik.

Sőt aki akart sok mindent meg tudhatott a gyerekbarát esküvőkről is. Jó a bölcs előrelátás, ha tudod, hogy leendő vendégeid közül sokan érkeznek kisgyerekkel. Ha érdekel hogyan tudod megoldani a kérdést katt a http://www.gyerekbarateskuvo.hu/honlapjára. Egy megfelelően arc festett gyereksereg akár még esküvői tematikádhoz is hozzájárulhat.

A show nagy látványosságát jelentették az oldtimerek, amelyek szintén nem csak esküvőkre bérelhetők, de mondjuk egy budapesti sétakocsikázásra is, ha valakinek ehhez támad kedve. Honlapjuk állítása szerint azonban veszedelmesebb kalandok is várhatnak ránk ha kellőképpen vállalkozó szelleműek vagyunk. Egy délutánra Al Capone bőrébe bújhat aki mer, szivart, fegyvert, autót, whiskey-t és még helyszínt is biztosítanak a szervezők. Legénybúcsú, valaki? ( további romantikus illetve kevésbé romantikus de mindenképpen kalandos ötletekről és részletekről az www.oldtimertravel.hu honlapján lehet olvasni.) Nem is gondolnánk mi mindenre alkalmas még egy ilyen autó menyasszony szállításon kívül !

Esküvő kiállítás oldtimer autó

Na de haladjunk a finomabb részletek felé:

Számos cukrászat és mindenféle szem-szájnak ingere édességes is képviseltette magát a bemutatóval egybekötött vásáron. A kalocsai mintás torta a Cziniel cukrászda alkotása. A Kézműves torta bemutatói kóstolót is hoztak csokitortájukból, minden látogató nagy örömére. A képen látható több emeletes torta építmény ugyan nem volt igazi, de azt állították el tudják készíteni. Mi elhittük nekik :).

Eskuvoi_tortak

Láthattunk rendkívül elegáns marcipános krém-fehér tortát Lengyel József trendszetter cukrásztól. Tőle meg tudtuk, hogy a torták utaztathatóak is és a friss, természetes alapanyag alapvető a készítésnél. De róla és fantasztikus tortáiról még bővebben is beszámolunk majd egy másik bejegyzésben. Addig is a képen egy gyönyör mályvaszínű rózsákkal díszített torta, a leveleken mintha még csillognának a vízcseppek.

Elegáns torta rózsa díszítéssel

A következő képen a süti trafik szépségesen nosztalgikus ( a.k.a vintage) rózsás-csipkés dekorációja. akik a Mezítlábas Szerelem vintage esküvőszervező és dekorációs csapatával karöltve jelentek meg a kiállításon. https://hu-hu.facebook.com/Sutimuvek.

vintage asztali dekor

Ezenkívül még sok minden szép, és elegáns dolgot lehetett látni mit például ennivalón csomagolt köszönő ajándékokat és persze ruhákat.

A vásár-kiállítás legizgalmasabb része az élő divatbemutató volt ami bizony mindenki figyelmét lekötötte. A Bonjour szalon koktélruhái a nyári gyümölcsök izgalmas színeiben pompáztak, a pálmafák mellett  márcsak a daiquiris poharak hiányoztak a díszletből.  A képen éppen egy esküvői ruha indul útjára:

Pálmafás esküvői bemutató

Ha pedig az esküvői ruha 2013-as trendekről akarsz olvasni, illetve többet látni a ruha bemutatóból, katt a linkre. További képek az esküvő kiállításról: Esküvő kiállítás 2013 képek.

Szólj hozzá te is!