Esküvő varázs – esküvői helyszín – Tata

Esküvő varázs – esküvői helyszín – Tata

Tata a vizek városa, ahogy azt mondani szokták. Sok szép régi épülettel, hangulatos utcákkal, tavakkal. Február 2-án a Hotel Kristály termeiben rendezett esküvő kiállításon jártunk. Sajnos a februári eső sokakat elriaszthatott a rendezvénytől, ennek ellenére délutánra már egészen sokan gyűltek össze a tatai Pálmaházban. Szebbnél szebb ruhák, és menyasszonyi ruha bemutató is várta az érdeklődőket. Az  Angolpark még borús időben is remekül mutatott a fényképeken.  El lehet képzelni tavasszal, napsütésben, madárfüttyel.

Ime az esős kép:

IMG_2978-Large esős ok

Bent a szállodában már barátságosabb volt a hangulat. Kóstolók, muffinok és Lengyel József gyönyörűséges tortái várták azokat, akik nem ijedtek meg az időjárástól.

A dekorációt az Enterifleur virágkompozíciói és kiegészítői tették teljessé.

IMG_3441-Large-640x480 narancsos 2

Vidám-elegáns narancsos-bézs színek és  romantikus rózsaszín és lila virágok egyaránt megtalálhatóak voltak a palettán. Az apró kék virágos csészék régmúlt időkről meséltek.

IMG_3437-Large-640x480 virág 2

És persze a ragyogó csokorról se feledkezzünk meg az asztal közepén.

IMG_3440-Large-2-640x480 centerpiece 2

Természetesen,a tatai Hotel Kristály esküvőktől függetlenül is várja látogatóit. A négy csillagos szálloda remek wellnesz részleggel rendelkezik, ami a hűvösebb napokban különösen jól jöhet, de máskor sem rossz. A nekünk legtetszetősebb ajánlat a kerékpárkölcsönzési lehetőség volt. A hotelnek 12 jól felszerelt modern kerékpárja van erre a célra. Sőt, hogy még a kisgyerekesek se aggódjanak, kettő darab gyermeküléssel is rendelkeznek. Az igazán hangulatos kisvárost biciklin bejárni jó időtöltésnek tűnt, még a zord februári időben is, de majd inkább tavasszal. Azok pedig akik könnyebben elfáradnak, illetve kényelmesebbek, a  városnéző dotto kisvonaton is megtekinthetik a helyi nevezetességeket. Sőt, a kisvonat bérelhető, akár esküvőre is.

A kiállítás leglátványosabb eleme a menyasszonyi ruha kiállítás, illetve bemutató volt.  A Dream Dress Esküvői Ruhaszalon és a tatai Exlusive esküvői szalon ruháiból kaphattunk ízelítőt.

Az idei színes trendet megmutató darabot láthattunk a Dream Dress Esküvői Ruhaszalon kollekciójában, és az Exclusive szalon kínálatából is.

img 2973 jo meret

 

A fenti ruhakölteményben bárki éj és bál királynőnek érezheti magát. Bár inkább alkalmi vagy színéhez illően nagy estélyi ruhának gondolnánk, mint sem esküvői ruhának. De, az idén állítólag a smaragd színű esküvői ruha jelenti majd a trendek trendjét.

És íme az Exclusive esküvői szalon darabja, színes kategóriában. Ez egy kicsit hagyományosabb rózsaszín, de nem ám a sápadozós fajtából. A hab a tortán a csillogó díszítés a mell és derékrészen.

img 2984 roys meret

 

Aki még többet szeretne hallani az Esküvő Varázs rendezvényről és persze Tatáról is, az 2013. március 24-én megteheti, a Viasat3 Trendközelben című műsorában.

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás

 1. Dream Dress - 2013. április 1.

  Kedves Szerkesztő!

  A cikkben szereplő sötétkék báliruha nem Halász Éva kollekció egy darabja.
  A Dream Dress Esküvői Ruhaszalon egy modellje, mint a mellette lévő táblán is látható.
  Kérem legyen kedves javítani a cikket.

  Üdvözlettel

  Dream Dress Esküvői Ruhaszalon
  http://www.dreamdress.lapunk.hu

Szólj hozzá te is!